Team Yo-Thai 

Vårt konsept

Hos oss får du servert sushi og førsteklasses mat fra hele Asia. Vår restaurant i Drammen serverer eksotiske retter for enhver smak.

Om du leter etter en helt unik smak av kjøtt og fisk, så finner du dette i våre retter - vi tilpasser også hvor mild eller sterk rett du ønsker.

I tillegg finner du sushi av aller høyeste kvalitet. Vår sushikokk velger de beste fiskeslagene hver dag og komponerer retter som er en fryd for både øyne og gane. Vi har et eksepsjonelt godt utvalg for alle - både de som har prøvd sushi før, eller de som ønsker å prøve noe nytt.

Vi hjelper deg å tilpasse mat og drikke slik at du får en hyggelig restaurantopplevelse.

Vi leverer også skreddersydde menyer til dine selskaper -  du kan invitere til et stort bedriftsarrangement eller til en privat fest

hos oss. 

Vi ønsker deg velkommen til

Yo-Thai i hjertet av Drammen!

Hvem er team Yo-Thai?

Ideen om en kombinert sushi og asiatisk restaurant startet i 2017. Det har lenge vært en mangelvare på restauranter i Drammen som kan servere både sushi og andre asiatiske retter på samme sted. Så en stor vennegjeng samlet sine ressurser for å få tak en velrenommert kokk som kan håndtere begge deler og lære opp nye talenter i sitt kjøkken.

Denne vennegjengen har bygd opp restauranten bit for bit i løpet av 1 år og alt er skreddersydd etter minste detalj. En gjeng som er lidenskapelig opptatt at din opplevelse med asiatisk mat.

Hvem lager maten?

Sakda er en av de beste sushikokkene i landet etter mange års arbeid i 5-stjerners hoteller omkring i verden. Han har startet en rekke bedrifter i både utlandet og i Norge.

Han har nå tatt med seg sine kunnskaper til Drammen for å være med på Team Yo-Thai - og har allerede gjort seg godt bemerket med sine utrolige finesser for å skape en unik rett.

Chef Sakda

Chef uten bakgrunn.png